Studii geotehnice

Foraje apa

Micropiloti

Conceptul pe care s-a structurat CREATIV PROIECT consta in oferirea de servicii complete de proiectare constructii si consultanta in domeniu, cu o echipa de colaboratori pentru toate specialitatile necesare demersului clientilor nostri.

Studiile geotehnice sunt de multe ori demersul care dicteaza in mod esential felul in care se vor desfasura urmatoarele etape de proiect. Firma noastra a avut mereu in vedere calitatea acestei etape, colaborand cu geologi cu experienta si cautand mereu sa imbunatateasca si extinda serviciile geotehnice pe care le propune clientilor sai.

Astazi firma noastra are propriul departament de geotehnica, condus de inginerul geolog Delia Cociorva. Experienta si energia acesteia ne-au convins ca hotararea noastra de a ramane in continuare cei mai buni merita o investitie importanta in geotehnica. Putem asigura astfel clientilor nostri consultanta specializata si aparatura moderna, servicii complexe legate atat de studii geotehnice cat si de structuri de fundatie si foraje pentru apa curenta.

Bine ati venit pe situl despre foraje al CREATIV PROIECT !

Speram sa gasiti aici toate informatiile necesare (despre servicii, portofoliu, echipa) pentru a va decide sa ne contactati.